Nieuwsbrief: Het nieuwe jaar

Het is inmiddels alweer februari in het jaar 2022! We wensen jullie een heel fijn en gezond jaar toe. We zijn benieuwd of jullie ook goede voornemens hebben en of het lukt om deze vol te houden. Ieder moment is weer een nieuwe kans, je kunt op elk moment starten!

Ons advies:

Ga zoveel mogelijk de natuur in, frisse lucht is altijd goed. Zelfs al is het een kleine fietstocht naar de supermarkt of een rondje om met een vriendin of hond.

Kies voor zoveel mogelijk onbewerkt en gezond eten, maar af en toe een uitzondering hoort er ook bij! Het gaat allemaal om balans

Sociale activiteiten zijn belangrijk, maar durf ook nee te zeggen als je ergens tegen op kijkt. 

Goede slaap is heel belangrijk. Anne en Leonie doen een training tot Slaapcoach, en hebben geleerd dat slaap invloed heeft op veel processen in het lichaam. Probeer een rustig slaapritueel te hebben en zoek hulp als slapen niet lukt.

Onze plannen

Farah gaat dit jaar de training positieve gezondheid doen om ons samenwerkingsverband Kaag en Braassem samen gezond.

Anne doet de training tot slaapcoach. Ook zij hoopt nog de positieve gezondheidstraining te gaan doen.

Hayat start 3 februari met de training tot kindereetcoach Lekker Pûh. Zodat zij ook kinderen met de fantastische methode kan begeleiden naar een gezond gewicht.

Leonie volgt samen met Anne de training tot slaapcoach. Daarnaast start zij op 7 maart met de cursus ACT voor diëtisten waarmee zij nog beter mensen met eetproblematiek kan begeleiding.

Groepsprogramma speciaal voor kinderen

Op 9 maart starten we met een nieuwe leefstijlprogramma!

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die willen groeien naar een gezond gewicht

www.superfitkids.nl

Wijksamenwerking

Wij werken samen met andere zorgprofessionals daarbij zijn we aangesloten bij twee wijksamenwerkingsverbanden. Beide websites zijn nu online!

Gemeente Kaag en Braassem

www.wsvkb.nl

Gemeente Nieuwkoop

www.welzocompleet.nl

Geef een reactie