Ondervoeding

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-enjoying-hospital-food-image17689419Misschien voel je, je al enige tijd moe en futloos. Dit kan het gevolg zijn van ondervoeding. Ondervoeding komt ook in Nederland ongemerkt voor.

Ondervoeding is van invloed op lichaam en geest. Door een verminderde eetlust, minder energie, ongewenst gewichtsverlies of door ziekte eet je vaak minder dan je nodig hebt.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-senior-lifting-broccoli-dumbbell-holding-weight-scale-isolated-white-background-image46976038Wil je de ondervoeding omkeren?
Dan is het onvoldoende om alleen extra gebakjes en koekjes te eten. Een optimale en volwaardige voeding is hierbij belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat een goede voeding bij ziekte het herstel verbetert en minder risico’s geeft op complicaties.

Dieetvoeding
Indien het niet meer lukt om voldoende te eten en drinken, kunnen we begeleiding bieden bij het gebruik van drink- en sondevoeding. De diëtist is tevens bevoegd om hiervoor een machtiging aan te vragen.

Contact
Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact met mij opnemen via leonie@dieetvoorjou.nl of 06-21859958