Nieuws juni 2020

Nieuwe diëtist

Vanaf 1 juli zal Floor Dieben de praktijk komen versterken! Floor heeft al een paar jaar ervaring als diëtist en heeft afgelopen jaar gewerkt als stewardess. Maar ze miste het werk als diëtist en kan daarom niet wachten om met jou samen aan de slag te gaan om te ontdekken wat voor jou werkt qua voeding/leefstijl, zodat jij je weer beter voelt! 

Veranderingen

Door de komst van Floor gaat er wat veranderen in de agenda. Floor neemt alle spreekuren op de dinsdag over van Leonie. Daarnaast gaat zij extra spreekuren draaien op de woensdag. Leonie is bestuurslid geworden van het wijksamenwerkingsverband “Kaag en Braassem samen gezond”. Zij zal samen met het bestuur de komende 4 jaar aan de slag gaan om de gezondheidszorg en vooral de samenwerking tussen alle disciplines nog beter te maken.

Dieet voor jou logo zonder tekst

We hebben een nieuwe website!

Afgelopen weken is hard gewerkt om de website van Dieet voor jou in een nieuw jasje te steken. We horen graag jullie feedback!

20 jaar diëtist

Het is alweer 20 jaar geleden dat Leonie is afgestudeerd. Vanaf 2001 is zij werkzaam in de gemeente Kaag en Braassem en sinds 2013 ook in Nieuwkoop. Er is veel gebeurd afgelopen jaren. Maar ze wil jullie vooral bedanken voor het vertrouwen. En hoopt nog vele jaren in dit mooie vak te blijven werken.

Bijscholing voeding bij herstel van Corona

Afgelopen maanden hebben Leonie en Floor zich laten bijscholen op het gebied van dieetbegeleiding en sondevoeding bij het herstel van Corona. Wil je daar meer over lezen ga dan naar onze pagina over Corona.

Geef een reactie