Training mindful eten – mindful afvallen

hart labyrint wit 800HHeb je al vaker geprobeerd om af te vallen? Maar val je terug in je oude gewoonten? Veel mensen willen een gezond gewicht maar slechts een deel slaagt daarin. Wat doen deze mensen? Hun overgewicht wordt psychologische benaderd. Mindfulness maakt steeds vaker deel uit van deze benadering. Mindful eten – Mindful afvallen is een laagdrempelig programma van 8 weken, gebaseerd op het boek mindful afvallen van Joana Kortink. Het bevat veel praktijkvoorbeelden en biedt duidelijke stap-voor-staprichtlijnen. Een krachtige oplossing om de haat-liefde verhouding met eten definitief te doorbreken! Wil je meer weten wat voor voordelen mindful eten voor je kan bieden, lees meer.

In Roelofarendsveen bieden we nu de mogelijkheid aan om met een groep hiermee aan de slag te gaan!

De trainers
De training wordt verzorgd door Jolanda Zoet (mindfulness trainer en mensendieck therapeut) en Leonie Goezinnen (coach uit de ban van emotie eten en diëtist). Door onze kennis en ervaring te bundelen leer je beter te luisteren naar je lichaam en een voeding te gebruiken die bij jou past.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-young-man-torn-eating-apple-choco-image16946425Voor wie?
Mensen die hun eetgedrag niet blijvend kunnen veranderen. Heb je een haat-liefde verhouding met eten dan kan de training mindful eten- mindful afvallen je helpen om dit terug te vinden. De training is zowel voor mannen al vrouwen vanaf 21 jaar.

Ons aanbod

Groepsprogramma
Samen aan de slag gaan met een groep andere mensen met hetzelfde probleem geeft veel voordelen. Je kunt elkaar steunen, maar ook leren van elkaar. Het programma heeft een vaste opbouw en bestaat uit 8 lessen van 2.5 uur op de maandagavond en huiswerk opdrachten. Het is een echte training je leert door te doen en je ontwikkelt vaardigheid door herhaling zowel tijdens de lessen als door te oefenen thuis.

Wekelijkse cursus: maandag van 19:30-22:00
Data: 7, 14, 21 maart, 4, 18, 25 april, 9 en 23 mei 2016
Groepsgrootte: max 8 personen
Locatie: Veerstraat 1, Oude Wetering
Kosten: 450 euro incl. boek, downloads, koffie en thee, twee begeleiders

Individueel
Ga je liever zelf aan de slag, dan kan je ook de trainingen op eigen gelegenheid bij ons volgen. Om de week kom je of bij de diëtist of bij de mindfulness trainer. Kosten: afhankelijk van je zorgverzekering. Neem hierover contact met ons op.

Contact:
Wil je meer weten? Mail leonie@dieetvoorjou.nl of bel 06-21859958.