Lekker pûh!!!

Dieet voor jou werkt met de unieke methode van Lekker Pûh!!!, een individueel begeleidingsprogramma voor kinderen van 5-18 jaar met overgewicht. Het is geen dieet, maar een leefstijlprogramma. Het werkt volgens een op maat gemaakt stappenplan. Je kind wordt aangemoedigd om stapsgewijs gezonde keuzes te maken, waar het zelf in gelooft. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en krijgt jouw kind plezier in bewegen en lekker en gezond eten.

Ouders
Als ouder ben je de ultieme coach voor je kind. Daarin krijgt je begeleiding. Zo leg je samen de basis leggen voor een lekker en gezond eetpatroon.

Aan de slag!
De eerste vijf consulten zijn wekelijks, voor een intensieve en effectieve start. Daarna wordt de frequentie in stappen afgebouwd. Tot je kind is uitgegroeid, krijgt je kind een aantal keren per jaar een opfrisconsult.

geen_dieet-_niet_afvallen-_kinderen-_gewichtsconsulente_-_boek-_lekkerpuhSinds april 2013 is Leonie officieel kindereetcoach voor Lekker Pûh!!! en kun je bij haar terecht voor begeleiding in de regio Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Wil je meer weten over de methode van Lekker pûh!!! Ga dan naar de website www.lekkerpuh.net

Contact
Wil je meer weten? Stuur een email naar leoniegoezinnen@lekkerpuh.net of bel 06-21859958.

Andere regio
Hier vind je andere collega’s die werken met de methode Lekker pûh!!!