“Coronaproef” trakteren

Om de verspreiding van corona tegen te gaan is het belangrijk dat we ons allemaal aanpassen. Ook op scholen zijn daarvoor aanpassingen gemaakt. De uitdaging waar kinderen en ouders tegenaan lopen die graag wat bewuster willen trakteren, het coronaproef trakteren. De belangrijkste regel voor de traktatie, deze moet verpakt zijn. Hoe maken we met deze uitdaging een leuke traktatie. Hieronder enkele ideeën:

Verpakt fruit

Bananen, appels en bijvoorbeeld mandarijnen lenen zich heel goed om te veranderen in Minions, gezichtjes met een stift of plak oogjes.

Verpakte kaas

De babybell veranderen in “Red” van de Angry birds. Daarnaast bestaat er de “cheese strings” wat ook heel feestelijke en stoer getrakteerd kan worden.

Gedroogd fruit voorverpakt

Er zijn verschillende soorten voorverpakt gedroogd fruit te koop zoals bijvoorbeeld “Fruit rolls van yo yo bear. Plaats ze in een leuk bekertje met een servetje. Maar er bestaan ook doosjes en reepjes met gedroogd fruit. Een doosje rozijntjes leent zich ook heel goed om te versieren en uit te delen.

Knijpfruit of yoghurt

Met knijpfruit of een vergelijkbare verpakking met drinkyoghurt kunnen we ook alle kanten op. Een kaartje met een leuke tekst, een foto op de verpakking maakt het ook heel feestelijk.

Bellenblaas

De bellenblaas is echt fantastisch om vrolijk te versieren en alle kinderen te verassen.

Een klein cadeautje

Mini ijsjesschieters, gummetjes, klein leuke noties boekjes en vele andere kleine cadeautjes voor onder een euro zijn er te koop. Verpak het feestelijk en het feest is compleet.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact opnemen via info@dieetvoorjou.nl of 06-21859958.

Geef een reactie