Groepsaanbod

erfitKids_logoSuper fit kids 
Speciaal voor kinderen met overgewicht volgen kinderen samen met hun ouders een programma wat gegeven wordt door een Lekker pûh!!! diëtist, kinderfysiotherapeut en orthopedagoog.

Het programma bestaat uit
– Individuele begeleiding bij de Lekker Pûh!!! diëtist.
– 8 groepsbijeenkomsten 45 min groepsbijeenkomsten en 45 min sporten
– 10 maanden extra sportlessen

Lees meer op www.superfitkids.nl

Mindful eten – Mindful afvallen
hart labyrint wit 800HEen programma speciaal voor mensen met overgewicht die hun eetgedrag niet blijvend kunnen veranderen gebaseerd op het boek Mindful afvallen van Joanna Kortink. Vaak zijn er ook andere redenen waarom we eten. Dit programma wordt gegeven door een diëtist die ook de opleiding uit de ban van emotie eten heeft gevolgd en een mindfulness coach.

Het programma bestaat uit
– 8 bijeenkomsten
– mogelijkheid tot extra terugkomdagen

Lees meer

WORKSHOP OF VOORLICHTING

Aanvraag
Op aanvraag verzorgen we voorlichting op locatie. Wij hebben veel ervaring en hebben verschillende voorlichtingpakketen en workshops voor je klaar liggen. Denk hierbij aan gastlessen voor leerlingen in het basis- of voortgezet onderwijs of een ouderavond op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Ook voor bedrijven of patiënten groepen kunnen we interactieve workshops verzorgen met het onderwerp voeding en leefstijl. Mochten er speciale wensen zijn dan bekijken we samen de mogelijkheden en ontwikkelen een programma op maat.

Contact
Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact met mij opnemen via leonie@dieetvoorjou.nl of 06-21859958.