Emotie eten

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-young-man-torn-eating-apple-choco-image16946425Controle
Heb je al jaren een haat-liefde verhouding met eten? Lukt het maar niet om je gewicht onder controle te krijgen?

Emotie-eten
Veel mensen eten niet alleen omdat ze honger hebben. Ze eten als ze boos, verdrietig, kwaad, geïrriteerd of juist blij zijn. Eten heeft dan een andere functie gekregen.

Emotie-eten is een onderschat probleem waar veel mensen last van hebben. Een dieet volgen lukt vaak wel, maar zodra er iets gebeurd val je terug in je oude gewoonten. Je grote vriend het eten staat met open armen klaar om je te ontvangen.

Mindful-afvallen-omslag-210x300Mindful eten – Mindful afvallen
In Roelofarendsveen werkt ik samen met mindfulness trainer Jolanda Zoet en bieden zij samen een programma aan waarin de methode mindful afvallen is verwerkt. Deze aanpak kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Het  bevat veel praktijkvoorbeelden en biedt duidelijke stap-voor-stap richtlijnen. Een krachtige oplossing om de haat-liefdeverhouding met eten definitief te doorbreken! Lees meer over mindful eten-minful afvallen.

Emotie-eten-omslag-209x300Opleiding
Ik heb verschillende trainingen gevolgd bij Joanna Kortink, therapeute, ervaringsdeskundige en auteur van verschillende zelfhulpboeken op het gebied van eeltproblematiek.  Met behulp van de oefeningen uit haar boek “Uit de ban van emotie-eten” of “Mindful afvallen” gaan we samen aan de slag zodat jij langzaam meer zicht op je eigen gedrag krijgt en leer je weer dat jij de baas over jezelf bent en niet het eten.

Contact
Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact met mij opnemen via leonie@dieetvoorjou.nl of 06-21859958.