Het team

Leonie Goezinnen

Leonie Goezinnen, diëtist. Foto gemaakt door Gaston Lamaitre.

Leonie is in 2000 afgestudeerd als diëtist. Na een mooie wereldreis, heeft ze 12 jaar gewerkt bij Activite. In 2012 is ze gestart met diëtistenpraktijk Dieet voor jou. Op de middelbare school is haar passie voor het vak diëtetiek ontstaan. In die tijd heeft zij ook zelf een diëtist bezocht. Leonie is naast diëtist, coach uit de ban van emotie-eten, kindereetcoach en Duikinstructeur.

Hayat Maliki

Hayat is sinds juli 2011 diëtist. Vanaf juni 2021 is ze werkzaam bij Dieet voor jou. Haar interesse voor het vak diëtetiek ontwikkelde zich toen haar moeder diabetes kreeg. Ze wilde weten en begrijpen hoe leefstijl kan bijdragen aan het positief beïnvloeden van de gezondheid. De afgelopen tijd heeft zij zich middels scholingen en cursussen verdiept in de aanpak van maag, darm en leverproblemen. Hayat spreekt naast Nederlands ook Arabisch.

Farah Jamil

Farah heeft voordat ze diëtist werd de opleiding voor doktersassistente afgerond. Sinds 2018 is ze gestart als diëtist, maar werkt daarnaast ook nog als doktersassistente. Vanaf juli 2021 is ze werkzaam bij Dieet voor jou. Ze helpt je graag om met voedingsaanpassingen ziektes te voorkomen of juist klachten te verminderen. Ze komt oorspronkelijk uit Iraq en spreekt naast Nederlands ook Arabisch.

Sabine Verweij

Sabine is gestart aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogenschool in september 2020. Zij is sinds augustus 2023 gestart met het uitvoeren van werkzaamheden voor de praktijk. Vanaf september gaat zij bij Dieet Voor Jou haar afstudeerstage doen. Als bijbaan is ze werkzaam in de sportschool, waar ze trainingschema’s maakt en voedingsadvies geeft. Haar passie voor het vak Diëtetiek is ontstaan wanneer ze is begonnen met fanatiek sporten. Mensen helpen hun doelen te bereiken is iets wat ze graag doet.

Elke vijf jaar zorgen we voor voldoende ervaring en studiepunten.

We zijn lid van verschillende netwerken:

Leonie Goezinnen, diëtist. Foto gemaakt door Gaston Lamaitre.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact opnemen via info@dieetvoorjou.nl of 06-21859958.