Diëtist

leoniev2Mijn naam is Leonie Goezinnen. Diëtist en eigenaar van diëtistenpraktijk Dieet voor jou. Naast diëtist ben ik moeder, coach uit de ban van emotie eten, Lekker Pûh!!! kindereetcoach  en duikinstructeur. Mijn passie is om mensen te helpen hun leefstijl te veranderen en hierbij de medicatie te verminderen.  Ik ben werkzaam in Rijpwetering, Roelofarendsveen en Ter Aar.

Al op de middelbare school is mijn passie voor het vak diëtetiek ontstaan. Ik heb in die tijd ook zelf een diëtist bezocht, ook omdat ik zelf makkelijk aankom in gewicht en alles lekker vind. Daarnaast kook ik graag en ben ik zeer geïnteresseerd in het effect van voeding op het menselijk lichaam. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na ongeveer 1 jaar gereisd te hebben kreeg ik een vaste baan bij een thuiszorgorganisatie (Thuiszorg Groot Rijnland later bekend als ActiVite). In 2012 ben ik de uitdaging aangegaan om voor mezelf verder te gaan.

Ik ben lid van verschillende netwerken en van mijnberoepsvereniging de Nederlandse vereniging voor diëtisten en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact met mij opnemen via leonie@dieetvoorjou.nl of 06-21859958.